Göteborgsmamman

Graviduppdatering: 55% och vecka 22!

God morgon solstrålar! 
 
Hoppas ni har sovit gott. Julia sov bra inatt också och förutom ett avbrott med mardrömmar så gjorde Elise desamma. Nu blir det strax långfrukost på vår lediga dagen och den näst sista dagen på det här året.
Har ni några nyårslöften? 🙂
 
Igår gick vi in vecka 23 i graviditetsväg, men jag har hamnat efter lite med uppdateringarna efter julen och sjukdomarna som släpat efter. Här kommer vecka 22 och så väntar vi ett par dagar innan vi kör 23 – blir det bra? 🙂
  • Vi har alltså passerat vecka 22 och därmed också kommit 55% in i graviditeten. Jösses! 
  • Sista dagen i vecka 22 så var det 124 kvar till BF.
  • Lillan rör sig helt otroligt mycket där inne i magen – helt plötsligt kommer alla sparkarna på en och samma gång! 
  • Bebisen är ca 26 cm lång och väger runt 400g. Hon har skapat sig en dygnsrytm (i det här fallet vaken på nätterna – sover på dagarna)
  • Ett tydligt graviditetstecken är blödande tandkött och jag känner för första gången att mitt är påverkat. Det började blöda häromdagen, men känns mest omtåligt. Förstår ni hur jag menar? 
  • Jag har kommit in i en utmattad period kroppsmässigt. Jag orkar inte alls vara igång så mycket som jag orkar hittills och igår fick jag sätta mig i soffan rätt tidigt på kvällen för att orka med att göra middagen. Som en gammal dam, haha 🙂
  • Kissar ungefär hela tiden. Världens minsta blåsa! 
Nu ska vi starta den här dagen. Dagen innan nyår alltså – vad ska ni hitta på? 🙂
 
Kram.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.