Sista dagen på år 2016. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sista dagen på år 2016.

God morgon! 
 
Nyårsafton – är du redo? 
 
Igår tog jag och tjejerna en långpromenad i stan under tiden Fredrick cyklade. Julia sov för det mesta så jag och Elise passade på att leta roliga inredningsprylar, kolla efter Bamse-böcker som slutade med ett köp av endast klistemärken på alla möjliga djur och när Julia vaknat så gick vi till affären och köpte oss en oxfilé som vi ska njuta av ikväll tillsammans med potatisgratäng och en fräsch sallad. Först funderade vi på att göra den i slowcookern, men vi tar det säkra före det osäkra och kör på i ugnen som vanligt 🙂 Är vi dumma då?
Det känns så galet att gå med Elise på stan nu när hon blivit över 2 år – helt plötsligt känns hon så vuxen. Som om hon var en väninna som förstår precis allt jag säger. Så himla mysigt och helt magiskt att se henne utvecklas för var dag som går. 
 
När Fredrick kom hem gick vi på ytterliggare en promenad till cykelaffären, återigen mataffären och sen hem för att smaska i oss rostbiff och potatissallad – en stor favorit här hemma och så himla enkelt! Nästa gång lovar jag att göra egen potatissallad och sitter du på något bra recept får du gärna dela med dig 🙂
Vilket matinlägg det här blev, haha. Mattokiga familjen kan ni kalla oss!
 
Nyårsafton idag då alltså – är ni redo att ta den här dagen med storm? Sista dagen på året. Nu kör vi! 
 
Ps. Missa inte mina nyårslöften som kommer upp lite senare! 🙂
 
Kram.
// Min stora tjej <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons