Blonde to purple. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Blonde to purple.

God morgon lovers! 
 
Ja, så det blev inte någon härlig brun, varm färg. Det blev lila. Ibland undrar jag vilken del av hjärnan som får kortslutning i såna här lägen – när jag helt plötsligt bara ändrar mig. Jag har kommit fram till att Fredrick är en bidragande orsak till galna beslut och för att han får mig att tänka “varför inte”. 
Men det är ju faktiskt bara lite hår och jag tycker det är lite kul med ovanliga saker så lila får det vara ett tag framöver iallafall 🙂 
 
Nu på morgonen kom vi till en förskola med magsjuka igen. Jag tycker verkligen så synd både om föräldrar och barn, men också om lärarna som behöver käka vitpepparkorn titt som tätt och ta hand om de som insjuknar på förskolan. 
Elise fick iallafall följa med hem igen och stannar hemma imorgon också. Jag funderar på det där simhallsbesöket – det hade kanske varit kul att åka ut på imorgon? 🙂 
 
Igår kväll testade vi förresten köttfärssås på långkok och det blev riktigt gott. Färsen hade sitt bäst-före-datum igår så vi var tvugna att göra något med den. Kanske blir det lasagne av den idag .. ? 
 
Hoppas ni får en fin dag mina kära. 
 
Kram.
// Det ser lite flammigt ut på bilden till höger, men är faktiskt rätt jämt med lite ljusare toppar 🙂 //
 Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx