Gårdagen in photos. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagen in photos.

God morgon finaste ni.
 
Hur mår ni? Jag mår strålande och har verkligen sovit som en prinsessa inatt. Igår kväll fick jag mycket jobb avbockat och när jag skulle lägga mig gick ögonen i kors. Som grädden på moset sov Julia fantastiskt inatt utan uppvak och jag känner mig idag som en ny människa! 
 
Elise blir som sagt hemma idag också pga. magsjuka, så vi ska ta oss ut på en lekstund. Igår bakade vi – idag ska vi inviga vår nya vagn och skötväska. Fler bilder kommer upp senare – jag är redan förälskad i de båda 🙂 Dessutom väntar en överraskning till er i dagarna – den vill ni inte missa! 
 
Dags för lite frukost och sen kör vi igång den här torsdagen. Det är ny gravidvecka och vi har nu bara 12 veckor kvar till BF. Var tar tiden vägen?! 
 
Hoppas ni får en fin dag.
 
Kram.
// En fruktansvärt kall, men mysig dag. <3 //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx