Recept: mumsiga muffins med hallon- och blåbär. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recept: mumsiga muffins med hallon- och blåbär.

Hej på er! 
 
Jag sitter här och avnjuter en av muffinsen som bakades igår – de blev verkligen så himla goda! 
Samtidigt sitter jag och avundas Carolina som köpt hem massa blommor – det är något som stått på att-göra-listan väldigt länge nu, men av någon anledning har jag glömt av det varje gång vi varit ute. Jag som älskar blommor! Just nu har vi väldigt många överlevarblommor här hemma som uppenbarligen inte kan vissna, vilket gör mig lite latare, men den där fredagsbuketten till köksbordet ska då få komma tillbaka i veckan! 🙂
 
 Receptet på de goda muffinsen kommer här:
 
Du behöver: 100 g smör, 2 ägg, 2 dl socker, 3 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker och 1 dl mjölk.
Såhär gör du: Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt svalna. Vispa socker och ägg poröst innan du tillsätter resten. Fyll muffinsformar ungefär 2/3 upp och tryck ner valfri mängd bär. 3-4 st hallon brukar räcka. Kör in i ugnen i 15 minuter och låt svalna. Muuuums! 
 
// Supergoda muffins! <3 //
Glöm inte att trycka på hjärtat om du gillar inlägget! 🙂 <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx