Bushuset i Mölndal, Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bushuset i Mölndal, Göteborg.

God morgon på er lovies! 
 
Igår somnade Julia strax innan 21 – 2 timmar senare än hon brukar, men hon kunde helt enkelt inte slita sig från sin hysteriskt roliga familj 😉 
När vi gav upp och lät henne komma upp igen så bestämde vi oss för att möblera om i vardagsrummet. Vi står lite fast i rumsbytet här hemma för att vi väntar leverans på cykelhållare, så under tiden möblerar vi om för att latja runt lite, haha. Efter den ommöbleringen var Julia trött som bara den och somnade gott i sin säng. 
Hursomhelst, jag ville komma till att vi därför också fick en sovmorgon imorse och det är först nu det är dags för frukost. Lyxigt va? 
 
Idag är det freeeedag och vad passar inte bättre än att starta helgen med en TÄVLING?! 
Håll därför utkik här runt lunch – den här tävlingen vill ingen förälder missa 😉 
Under tiden får ni spana runt på de här bilderna från gårdagen. Vi besökte Bushuset i Mölndal och barnen var verkligen i extas. De älskade det! Sorry för dassiga bilder – jag får lov att skylla på ljuset där inne, haha.
 
Hoppas ni får en fin start på dagen! 
 
Kram. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx