Vinn Chelsea Skötväska från Skip Hop! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinn Chelsea Skötväska från Skip Hop!

I samarbete med Amvina.
 
Hej alla tävlingssugna! 
 
Är ni redo? Jag hoppas det! 
 
I samarbete med Amvina har jag fått möjligheten att både testa och lotta ut en sån här snygg Chelsea skötväska (värde 1198:-) från SkipHop till någon av er. 
Jag är fullkomligt förälskad i denna lyxiga väska som funnit sin inspiration från New York och de stora modehusen. 
 
Chelseaväskan har isolerande sidofickor, kommer i läder och har vackra gulddetaljer. Den kommer med båda axelrem och bärhandtag samt är fri från BPA och ftalater. 
I en av de 12 fickorna döljer sig även en skötmadrass och metallfötterna undertill gör att du kan placera den direkt på marken utan att lädret tar skada. 
Någon jag fastnade för var de små spännena som används för att fästa den på vagnen och att väskan i sin helhet kändes rejäl och praktisk. 
Amvinas hemsida kan ni läsa mer om skötväskan. 
 
Så, vad säger ni? Vill ni vinna? Klart ni vill! 
För att tävla gör du såhär:
 • Svara på följande fråga: I vilka färger kan du få skötväskan hos Amvina? Glöm inte att ange er mailadress när ni tävlar så jag hittar dig om du skulle vinna! 🙂
 • För större chans att vinna så pågår även tävlingen på goteborgsmamman.se på Instagram – där kan ni tagga och kommentera hur många gånger ni vill!
Tävlingen avslutas på onsdag klockan 12.00 och vinnaren utses då.
 
Lycka till!
 
Kram. 
 
Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat nedanför bilderna! <3

// Chealsea skötväska från Skip Hop. //
 
I samarbete med Amvina. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Finns i färgerna Black, Champagne, Charcoal och Midnight 😊 Jag väntar mitt tredje barn och har kasserat våra tidigare skötväskor, så är i stoort behov av en ny!

 2. Jessica Olofsson

  Man kan få den i fyra färger, black, Charcole, champagne och midnatt.

  Åh vad jag önskar mig en snygg klassisk väska att få packa först till BB och sedan till vagnen. Nu på slutet växer magen fort och att plocka och fixa gör väntan och krämporna lite lättare.

 3. Sandra Johansson

  Black, Midnight charcole och champagne😊 drömväskan😍 eftersom jag är själv med två blöjbarn från morgon till sen kväll har jag insett att det inte är optimalt att pressa i all packning och blöjor som behövs i deras minimala ryggsäckar(även om de är fina ) 😅

 4. Malin

  Den finns i fyra färger: Champagne, charcole, black och midnight. Har inte instagram annars hade jag lätt varit med och tävlat där med! Så jädrans fin! Önskar verkligen att man hade en sådan!

 5. Ulrika Andersson

  Den fina väskan finns i svart, champagne, charcole och midnight. Hade gärna njutit föräldradagarna med en lyxig skötväska, som dessutom är snygg som vanlig väska de dagar man bara inte hinner packa om. Lika snygg i alla färger, men den svarta är min favorit.

 6. Kristiina

  Hej!

  Finaste skötväskan finns i 4 färger:
  black, champagne, charcole och midnight.

  Alltid redo med Chelsea!
  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 7. Rebecca

  Black, charcoal, champagne och midnight. Hade en skiphop skötväska till mitt första barn för, himla bra var den! Vore kul o prova igen men då med denna upphottade version 9 år senare.

 8. Rebecca

  Black, charcoal, champagne och midnight. Hade en skiphop skötväska till mitt första barn för, himla bra var den! Vore kul o prova igen men då med denna upphottade version 9 år senare.

 9. Björn Karlsson

  Svar: 4 färger, midnight, charcole, black och champagne. Jag är nu pappaledig med min underbara flicka… när vi ska ut hör jag dock varje minut ticka… Blöjor, våtservetter, ombyten, mellanmål, ja allt ska med! Det tar så lång tid innan vi tar oss ut på vår färd! Tänk om jag från Amvina hade kunnat vinna skötväskan så praktisk och fin… Jag kommer alltid vara stolta pappan din!

 10. Malin

  Black(svart),Champagne(beigeaktigt),Charcoal(grå) och verkar som Midnight(blå).

  Hade BF i tisdags men fortfarande ingen bebis såg detta och kom på att jag heller fortfarande inte har en riktig skötväska. Ibland kan man vara lite virrig som gravid. Känns det igen?

 11. Jennifer B

  Midnight, black, champagne och charcole! 4 underbara färger!
  Gjorde mig av med vår skötväska när jag började jobba. Nu är min son sjukskriven så är hemma igen och min axelväska är för liten för att få med allt jag behöver till läkarbesöken.. Denna är ju en blandning mellan snygg väska och praktisk skötväska. Håller tummarna! 🙂

 12. Therese

  Åh den finns i fyra fantastiska färger: black, champagne, charcole och midnight. 😍

  Hoppas på att vinna så att jag kan få ge den till min älskade lillasyster som väntar barn i maj. Lyxigare present får man leta länge efter men är man världens goaste syster så är man.
  Kram

 13. Johannes

  Den finns i färgerna black, champagne, charcoal och midnatt. Jag vet att min fru pratat om den här så hade varit roligt att få vinna och överraska henne. Vet att hon hade blivit förvånad och riktigt glad!

 14. Emilia.borghede@gmail.com

  Svart, champagne, charcole och midnight! Jag hade verkligen behövt en riktig skötväska till mina två små! Till min stora (2 åring) tjej hade jag länge en datorväska och sen blev det en plastkasse. Sen den lille gossen föddes (i sep) har jag kört på ryggsäck men den har gått sönder i dragkedjan, så nu kör jag plastkasse igen, sjuktopraktiskt! Har inte haft tid att skaffa någon ny så den snygga du lottar ut vore perfekt så jag äntligen kan packa till ungarna i stil! 😎

 15. Jeanette

  Åh vilken fin. Vill ju ha! Planerar nr 4 plus att jag ännu använder skötväska till lillan. En snygg skötväska för en gång skull hade inte varit dumt alls.
  Svaret är charcol, champagne, black och midnight 🙂

 16. Julia T

  Min favooorit!!!! Vill så gärna vinna denna 😀 Vi väntar vårt första barn i maj, och den svarta skulle sitta som en smäck till vår Bugaboo Donkey AB (grey melange). Håller alla tummar och tår för vinst ✊️😍

 17. Julia T

  Min favooorit!!!! Vill så gärna vinna denna 😀 Vi väntar vårt första barn i maj, och den svarta skulle sitta som en smäck till vår Bugaboo Donkey AB (grey melange). Håller alla tummar och tår för vinst ✊️😍

 18. Malin

  Åh vilken dröm det hade varit att vinna den underbara skötväskan till vår prinsessa som beräknas komma i juni😍 Färgerna den finns i är svart, champagne, charcole och midnight. 👏🏻

 19. Malin

  Den finns i 4 färger; black, champagne, charcoal och midnight. Dock står det (v. 45) efter midnight, så jag vet inte om det är så att den kommer vecka 45 kanske? 🙂
  Jag har tyvärr inte instagram så jag kan inte tävla där, annars hade jag definitivt gjort det eftersom jag just nu är på jakt efter en skötväska och fick en chock när jag insåg hur dyra de är! Som universitetsstudent, mitt i första flytten hemifrån ihop med killen och första bebisen på väg så är ju inte pengar något som finns i överflöd, så den här vinsten skulle verkligen vara en räddning för oss! Att skötväskan dessutom är snygg och verkar vara i toppenkvalitet gör att jag verkligen hoppas på en vinst! 😀

 20. Anonym

  Åh vilken fin! Man kan köpa den i 4 färger, svart, champagne, charcole och midnight 🙂

  Jag har aldrig haft en riktig skötväska till lillen så det skulle verkligen vara på tiden 🙈 Denna skulle även mannen kunna ha sen när han ska vara hemma 😃

Annons