Ibland händer det tamigsjutton. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ibland händer det tamigsjutton.

God morgon vänner.
 
Hur mår ni? Tror ni mig när jag säger att jag vaknade imorse och hela huset var alldeles knäpptyst. Jag vände mig om för att räcka mig efter mobilen och titta på klockan. När ögonen vant sig vid ljuset fick jag se att den var 10:05. Jag lyssnade igen och visst var resten av huset alldeles knäpptyst. 
Den där tanken “vad hände igår egentligen?” slog mig för en sekund innan jag insåg att jag var mååånga år förbi festtiden och istället reser jag mig och tittar bort mot Julias säng. Sover. Jag vänder mig mot Elise och möts av hennes virvelvind till hår. Sover. 
Så att kort och gott säga att vi fått sovmorgon är en underdrift. 
 
Nu har vi precis ätit frukost och snön faller sakta utanför fönstret. Elise fick vi för övrigt väcka 11:30 så hon äter sin frukost först nu, men vi andra gör henne sällskap vid bordet såklart. Julia bär runt på en spelkanindosa och jag känner att den här dagen kommer bli sådär härligt lugn. 
 
Vad ska ni göra? 
 
Kram.
// God morgon! //
 
Gillade du det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat nedan isåfall 🙂 <3
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx