Gårdagens shopping. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens shopping.

Hej! 
 
Vi tog en rask promenad på stan igår – det var ju så förbaskat kallt ute och regnade/snöade om vartannat. In på H&M för strumpor och diadem (någon vägrar spännen här hemma) och vidare till Pinkroom för att köpa lite Maria Nila produkter till mitt lila hår samt en hårolja från samma märke. Jag ska försöka ljusa upp det lite och köpte därför en vit för att späda ut den lila med 🙂 Håll tummarna för mig! 
 
Kram. 
// Gårdagens shopping! //
 
Gillade du det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat så vet jag! <3
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx