Spara tid på att handla mat online. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Spara tid på att handla mat online.

I samarbete med Mathem.se.
 
God morgon solstrålar!
 
Hoppas ni mår fantastiskt. Jag ligger här i soffan och försöker knåpa ihop en inköpslista inför storhandlingen som vankas. Det bästa jag någonsin gjort är det här med hemkörning och det känns nästan lite lyxigt att någon annan handlar åt en och väldigt amerikanskt att de kommer med det och ställer det utanför ens dörr (om man inte är hemma – annars är de faktiskt trevliga nog att knacka på och säga hej, haha). 
 
På sistone har jag och Fredrick pratat mycket om hur man velat ha fler timmar på dygnet. Och då snackar vi många fler timmar. Det här med att vara småbarnsförälder är rätt tidskrävande i sig, men att vi är mitt uppe i tvåbarnslivet och i väntan på en tredje – ja, då måste man hitta sätt att spara in vissa aktiviteter på. Handling är en sån aktivitet. 
Jag tror, utan att krydda, att vi sparar ungefär 2 timmar 2-3 gånger i veckan på att beställa hem mat. Alltså mellan 4-6 timmar. Det är ju nästan en arbetsdag! Istället tar det mig ett par minuter att klicka i vad jag vill ha hem i matkassarna och vips så är den handlingen klar. Sist beställde vi efter två recept också – då klickar Mathem.se (som vi beställer från) i automatiskt vilka varor som behövs. 
 
Så, har ni inte testat hemkörning än tycker jag ni ska ge det en chans 🙂 Använd GÖTEBORGSMAMMAN så får ni gratis frakt. 
 
Kram. 

// Elise var mest nyfiken på hallonen – hennes absoluta favorit, haha. <3 //
 
I samarbete med Mathem.se
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx