Drop-in-kliniken Minutkliniken och Apotek Hjärtat. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Drop-in-kliniken Minutkliniken och Apotek Hjärtat.

I samarbete med Minutkliniken.
 
Hej på er! 
 
Innan vi tar kväll här hemma måste jag få slå ett slag för en fantastisk tjänst vi alla kan vara i behov av, men förhoppningsvis även slipper att vara såklart 🙂
 
Häromdagen var jag och Julia på besök hos Minutkliniken i Nordstan. Vi fick information och kom därifrån med ett leende på våra läppar. Det Minutkliniken erbjuder är precis det man ofta saknat eller varit i behov av – det har vi iallafall. 
 
Minutkliniken är som en liten vårdcentral, men en drop-in-klinik som kontrollerar födelsemärken, vaccinerar och gör hälsokontroller. Du kan även få en satt diagnos, behandling och recept utskrivna om det skulle behövas.
Minutkliniken samarbetar med Apotek Hjärtat och de går därför att hitta i anslutning till dessa apotek samt därför också i en del ICA Maxi-butiker.
Alla över 2 år är välkomna, vilket gör att vi enkelt kan ta dit Elise om vi skulle känna att det kanske var ex, halsfluss på gång eller liknande. Att slippa behöva boka tid, sitta i väntrum och ta upp tid för de som kanske behöver det mer är guld värt i mina ögon. 
De gånger vi känt att något inte stått rätt till med våra små hjärtan så har det alltid slutat med akutbesök och väntan för att det inte funnits tid för oss att boka. 
 
Minutkliniker som ligger i anslutning till ICA Maxi har öppet 08-20 på vardagar och 10-20 på helger. Det är fantastiskt!
 
Dagens tips avslutat, haha 🙂 
 
Kram.
// Julia fick en tatuering när vi var hos Minutkliniken. Höll henne lugn i iallafall 10 sek, haha. //
 
I samarbete med Minutkliniken. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons