Maria Nila Colour Refresh: före- och efterbilder. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Maria Nila Colour Refresh: före- och efterbilder.

Hej på er! 

Dags för en mini-recension på Maria Nilas Colour Refresh. Först och främst, Maria Nila Colour Refresh är en inpackning som ska verka vårdande, men som även innehåller pigment i olika nyanser som snabbt och enkelt ska fräscha upp håret. Inpackningen är 100% vegansk och innehåller Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg under behandlingen. 

Maria Nila fungerar även som en lättare hårfärg. Du behöver inte använda just din hårfärg utan kan skapa slingor eller liknande. Sök på produkten på Google så hittar ni en himla massa före- och efterbilder där folk exprimenterat hej vilt 🙂

Färgerna är i sig rätt så markanta och starka där de kommer i sina burkar (min var näst intill SVART i burken), men går att späda ut med den vita färgen. Jag tog hälften vita och hälften lila pigment för att få en ljusare färg, ändå tycker jag att den blev rätt så mörk. 
Att använda Pearl Silver eller White Mix är heta tips för dig som är blond och/eller som vill få bort de gula tonerna!

Såhär använder du produkten: Schamponera håret som vanligt (inget balsam!) och handdukstorka håret. Använd de medföljande handskarna och smeta in inpackniningen jämt i hela håret. Låt verka i 3-10 minuter beroende på önskad intensitet. Skölj ur och använd balsam om du vill. 

Om du vill testa Colour Refresh så finns den att köpa i flera nyanser hos bl.a. Lyko! (adlink)

Lycka till!

Kram. 

// Före- och efterbilder från användning av Maria Nila Colour Refresh vivid violet och white mix. //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx