Ändrade sovrutiner. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ändrade sovrutiner.

God morgon älskade ni.
 
Nu. Nu sitter jag riktigt gott i soffan och hade – som det känns nu – gärna suttit här en bra stund. Julia håller inte med, haha.
Elise är lämnad på förskolan, jag har röjt undan alla leksaker och kläder som av någon anledning lyckas krypa fram i mängder lagom till morgonen och har hällt upp en stor kopp kaffe för att avverka lite mail nu innan vi hittar på något annat. 
 
Det har hänt så många gånger i följd nu att jag kan med att säga det utan att vara rädd för att jinxa något, men Julia sover faktiskt hela nätter – äntligen! Efter 14 månader med uppvak varje natt så har hon nu haft 2 veckor där hon sovit sig igenom varenda sekund som natten har att erbjuda. Hon somnar 19 och vaknade vid 07:30 – helt okej om du frågar mig. 
 
Julia vill inte ha mamma vid datorn längre, så jag får hitta på något mer undehållande för den lilla skruttan 🙂 
Hoppas ni får en fin onsdag! 
 
Kram.

// Lilla skruttan. Var tog de här 14 månaderna vägen? <3 //
 
Gillade du det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat så vet jag! <3
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx