Vidrig nätmobbning! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vidrig nätmobbning!

Hej på er.
 
Jag blir så upprörd att jag kokar inombords. Mycket kan jag se förbi, men mobbning är inte en av de sakerna. 
Jag tycker näthat är en så fruktansvärd grej som ploppat upp och ärligt talat förstår jag inte hur man kan ha mage eller ens våga skriva så elaka saker till en annan person. Har en del inga hämningar?!
 
Min morfar sa alltid att: “Om man inte vet vad man ska säga så kan det vara bäst att inte säga något alls”
Den meningen har man sett många som borde ta del av.
 
Idag satt jag på Facebook och kom över ett inlägg i en av de grupper jag är med i. En tjej hade lagt upp en selfie och under sitter två personer och diskuterar denna bilden.
Hur tänker de? Tänker de på hur hon känner när hon får läsa dessa ord och meningar? Tänker de på att hon också har känslor? Eller tycker de själva att de har rätten till att skriva vad de vill och har skoj å någon annans vägnar på köpet? 
En person borde få vara och se ut precis som man vill utan att någon ska säga annat än snälla saker. Ingen ska behöva ta dessa hatkommentarer! Fy vad dåligt!
 
Nej, jag tycker det är så förbannat tråkigt och jag hoppas verkligen att den här förbannade trenden går snabbt över. Ingen förtjänar att må dåligt för att någon annan inte kan lära sig att knipa igen. 
 
Kram till er alla och kom ihåg att kärlek alltid är bättre än hat. <3
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Ulla

  Jag håller såklart med dig om att nätmobbning och all slags mobbning är avskyvärt. MEN nu lever vi dessvärre inte i en perfekt värld och jag undrar vad en tjej tänker på som lägger upp en sådan här bild på nätet. Vad trodde hon att det skulle bli för kommentarer? Sorgligt att vissa tjejer är så desperata efter uppmärksamhet.

 2. Ulla

  Håller såklart med dig om att nätmobbning (och all annan mobbning) är avskyvärt. MEN dessvärre förekommer det och jag kan inte låta bli att undra hur en tjej tänker som lägger ut en sådan här bild. Vad tror hon att hon ska få för kommentarer? Sorgligt att tjejer är så desperata efter uppmärksamhet.

 3. maria

  Hej! Min mormor sa alltid, har du inget snällt att säga är det bättre att vara tyst. Det tycket jag stämmer bra, jag kommenterar i bloggar ibland men aldrig något negativt, gillar jag inte det som är den dagen så kvittar det liksom, alla har rätt att se ut o vara som de själva vill
  Kram Maria i Skåne

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx