Graviduppdatering: vecka 28. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Graviduppdatering: vecka 28.

Hej på er alla magar och bebistokiga,
 
Vad gör ni? Här händer det absolut ingenting – ja, mer än att tjejerna dragit ner alla 20 kuddar som vanligtvis pryder våra soffor ner på golvet. Jag orkar inte ens plocka upp mer så de får leka klart och sen får jag sätta tillbaka dem i smyg – annars åker de bara ner igen, haha.
 
I veckan gick vi ur vecka 28 så jag tänkte att vi tar en recap på denna vecka som nästan, nästan leder oss in i den sista tredjedelen. Tänk så snabbt det går när man ser tillbaka på tiden som gått! 
  • Jag har haft lite problem med mina åderbråck. Fick åka till sjukan, men det visade sig vara ofarliga stickningar som jag kände i foten. Skönt! Att det var ofarligt alltså, hehe. 
  • Vi är 70% in i grav och har ca 80 dagar kvar.
  • Tösen i magen ligger rätt högt upp vilket gör det lite halvmeckigt att sitta – då ligger hon uppe i halsen på mig känns det som.
  • Hon är ungefär 35 cm lång och väger ungefär 1,2 kg. 
  • Chanserna att bebisen klarar sig om hon/han föds under v 28 är stora.
  • Amerikansk forskning säger att barnet under v 28 börjar drömma.
  • Jag har haft halsbränna 2 ggr. 
  • Min näsa är SÅ TORR. Varje morgon vaknar jag och behöver skölja näsan för att få bort det torra. Det slutar i att jag blöder lite, men å andra sidan så är slemhinnor och sånt känsligare än vanligt och det är helt ofarligt. 
  • Jag blev lite snurrig i veckan, men det gick över snabbt.
Så ja, det har varit åkommornas vecka, men det är väl inte så konstigt när det bara är 11 veckor kvar 🙂 
 
Hur mår ni andra med magar? 🙂 
 
Kram.
// Gravidmage i vecka 28. //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx