Fingerfärg is everything. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Fingerfärg is everything.

Hej på er.
 
Åh, vilken underbar stund vi hade hos Evelina i hennes fotostudio. En sprudlande tjej som fyllde på varenda energilager min kropp består av. Tack för det! 
Jag ska lägga upp lite bilder imorgon, men de riktiga proffsbilderna får ni se när jag fått dem av Evelina. Det är ett under om hon lyckats få med de där små dårarna på kort – vilken enerig de har! Haha.
 
Elise satte igång att måla direkt när vi kom innanför dörren medan jag lagade sen lunch. Julia sprang runt och klättrade på allt som vanligt och nu ligger de båda däckade på varsin plats i lägenheten. Det här med att vara mamma är verkligen helt underbart – även om allt går minst sagt i ett 😉
 
Kram.

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx