Mysmorgon, ny vecka och fotografering. Och renovering då. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mysmorgon, ny vecka och fotografering. Och renovering då.

God morgon fantastiska ni! 
 
Här ligger vi och myser som ni ser 🙂 Jag måste faktiskt säga det att Julia är bra mycket mer kelig än vad Elise någonsin varit. Elise starka sida är att hon kan sysselsätta sig själv – Julias att hon kan krypa upp och somna i famnen. Det är så mysigt <3
 
Det är måndag och en ny vecka väntar. Visst känns det härligt? Ska du göra något speciellt den här veckan?
Idag väntar fotografering för vår del innan vi åker hem och tillbaka till vår renovering. Kul, kul! Jag fick köpt en ny matta igår och passande nog hade de en härligt grå filt på rea i Hemtexbutiken i närheten. Bilder kommer upp senare och ännu senare om var de tillslut hamnade, för just nu har jag ingen aning, haha.
 
Dags för oss att kila! Hoppas ni får en dag. 
 
Kram. 

// Mysmorgon. <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Annica

    I veckan har mina elever sportlov så jag är hemma med tjejerna. På fredag får de dock gå på förskolan för då ska jag på arbetsintervju. ☺️

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx