Gifta sig efter förlovning & Alla hjärtans dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gifta sig efter förlovning & Alla hjärtans dag.

God morgon där bakom skärmen! 
 
Jag trodde inte det var sant när Julia vaknade imorse och klockan stod på 06:40. Dels för att klockan inte var mer och dels för att jag kände mig så pass pigg ändå. Vi bestämde oss för att gå upp direkt och nu har även Elise vaknat. Vi ligger i stora sängen alla tre och tittar på Barnkanalen. Vilken mysig start på den här dagen.
 
Idag är det alla hjärtans dag och det är 1 helt år sedan jag och Fredrick förlovade oss. En del – inkl. Fredrick – säger att man ‘ska’ gifta sig inom ett år från den dagen, men vi har bestämt oss för att vänta lite till. Nästa sommar är tanken – när vi känner att den minsta iallafall blivit 1 år. På något sätt blir det lite enklare då 🙂 
Just nu känns det så långt borta, men när man tänker på hur snabbt det här året gått så…
 
Det är tisdag och Elise ska iväg till dagis. Jag och Julia skulle egentligen träffat en kompis och hennes son, men de låg i feber där hemma och vi sköt på planerna ett par dagar. Vad vi hittar på nu återstår att se. Vad ska ni göra?
 
Dags att byta blöja känner jag – de där barnen kan då aldrig vänta 😉
 
Glad alla hjärtans dag på er. 

// Gårdagen hos Evelina. Tjejerna älskade henne och ville pussas och kramas hela mest hela tiden. Märk väl att de aldrig träffats tidigare, haha. Så kul! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx