Alla hjärtans dag-presenter, tung graviditet och tips på bomberjacka. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Alla hjärtans dag-presenter, tung graviditet och tips på bomberjacka.

God kväll pärlor.
 
Åh, den här dagen har varit så fysiskt tung på något sätt. Från att ha haft två förbaskat lätta graviditeter till att verkligen känna sig sådär tung gör att jag nu i vecka 29 känner mig orkeslös och viljan att bara lägga sig ner och sova ett par gånger om dagen är stark. 
Men, så vill man ju hinna mysa, leka och bara vara med de man har här hemma också 🙂 
 
Idag har vi myst i det fina vädret. Fikat, promenerat och shoppat. Jag fick köpt mig en grön bomberjacka (tips! 199:- på H&M och finns i alla möjliga färger!), en oversize-kofta och ett par svarta gravidbyxor. Bilder kommer imorgon – just nu är outfiten här hemma knallrosa stödstrumpor, leopardbyxor och vitt linne.
Till middag blev det fajitas – receptet kommer upp imorgon för just nu måste jag bara sova .. 
 
Kram på er och ha en fin onsdagskväll. 

// Tjejerna fick varsin nalle igår på alla hjärtans dag och vi passade på att baka ett par hjärtformade kakor dagen till ära. Mums! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx