Blogglista. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Blogglista.

Jag gör: alltid något, men inte just nu. Man får ta vara på det där lilla lugnet också även om det är skoj att hålla igång! 🙂

Jag kanvika min tunga i en treklöver. Eller kunde? Jag måste kolla!

Jag köper: väldigt ofta små presenter till barnet. De är ju så roliga att skämma bort!

Jag borde: äta mindre godis, men det är ju så gott!

Jag måstefixa mina ögonbryn.

Jag vetatt delfiner kan simma och sova samtidigt.

Jag tyckeratt man borde säga något snällt till minst en person varje dag. 

Jag tänker: ofta på hur glad jag är för mitt liv. Och på mat. Ofta på mat.

Jag förbrukarhushållspapper som en narkoman.

Jag lyssnar: på Miss Li’s Aqualung. SÅ BRA! 

Jag drömmer: om ett hus på landet med en stor gräsmatta för barnen att leka på.

Jag längtar: efter mamma. Vi har så mycket saker för oss hela tiden att vi hinner ses alltför sällan. 

Jag fasar: inför hur lite tid jag kommer ha till att inte göra någonting när tredje barnet kommer, haha. Skämt å sido, men gud vad lite egentid vi kommer ha. 

Jag använder: stödstrumpor varje dag. Sexy mama är mitt andranamn. 

Jag njuter: av att ha en egen familj. En familj som kommit till genom att jag träffade en alldeles fantastisk kille och vi bestämde oss för att kasta p-pillerna i toaletten. (i papperskorgen såklart – vi vill ju inte att fiskarna och kloakråttorna ska sluta föröka sig)

Jag blir: nervös när jag tänker på att jag ska gå igenom en till förlossning. Fast på ett bra sätt.

Jag äter: ingenting just nu, men jag går igenom kylen i mitt huvud. 

Jag dricker: sjukt mycket funlight. Mmmmmm…!

Jag struntar: i saker som inte känns viktiga, men på något sätt kommer de alltid tillbaka ändå. Då utför jag dem oftast.

Jag ska: införa dator- och mobilavstängning här hemma då och då. Det är så viktigt att koppla bort livet utanför om så bara för en stund – vi är alldeles för uppkopplade idag. Spela spel blir det nya svarta! Var det någon som sa Monopol? Finns inte det för mindre barn också? I Frost-tappning till och med? Men å andra sidan – allt finns väl att få i Frost these days? Haha.

Jag sparar: på presentpåsar. Jag vet inte varför egentligen, men de är ju oftast så himla fina. Använder dem sällan igen bara, haha. 

Jag brukar: städa. Och städa. Och städa. Fredrick blir lite smått galen på mig då och då, men jag gillar ordning och reda. 

Jag tittar: på minst ett serieavsnitt varje kväll. Skyller på Fredrick.

Jag läser: inte så mycket som jag velat. Hade velat avsluta dagen med en bra bok varje kväll och läsa fler bloggar. Tiden räcker bara inte till! 

Jag vill: ge hela världen till min familj. Till min familj, Fredricks familj och vår familj.

Kram.

// Blink, blink! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx