Nyheter från Cloetta. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyheter från Cloetta.

I samarbete med Cloetta.
 
Hej alla gottegrisar! 
 
Jag älskar ju godis som ni vet och ett par gånger om året så får vi testa Cloettas nyheter innan de kommit ut i butik. Den här gången har vi fått testa godsaker som finns tillgängliga i de flesta butiker nu under vecka 7 – perfekt till sportlovet! 
Jag tänkte berätta om mina favoriter, vilka jag aldrig fick testat men också om den som överraskade mig mest. Här kommer innehållet! 🙂
 
Polly Kick
En ny Polly i en härlig mix av lakrits och choklad. Kick är en mjuk lakrits som funnits med sedan 1954 – en riktig klassiker med andra ord! Just Polly Kick kommer med smak av saltlakrits, hallon och choklad. De som smakar saltlakrits är förbaskat goda om du frågar mig! 🙂
 
Läkerol DentaFresh Caramel Mint
De här smakar verkligen kola – på ett bra sätt och inte så artificiellt som man kanske kan föreställa sig. Den här varianten kommer med smak av mint och karamell. Tack vare xylitolen friskar de upp din andedräkt och stärker dina tänder. Vem vill inte pussa på någon som precis ätit en sån här?
 
Läkerol Minty Licorice
Senaste nyheten från Läkerol kommer i Minty Licorice – en lakritspastill med en hint av mint. Mums!
 
Malaco Kick Bites (x3)
Någon som missat de här? Det tror jag inte! Vanligtvis kommer de i en lite, lite större storlek, men nu har Malaco gjort Kick i munsbitar. De kommer i 3 olika smaker: original, original/citron och i en mix av havssalt och hallon. Alla var supergoda, men citronen var något alldeles extra! 🙂
 
Fruity BITE Apricot och Fruity BITE Cranberry
De här ska jag med handen på hjärtat erkänna att jag aldrig fick testa – det var någon en viss Elise som snodde dem, haha. Men att hon gillade dem är ett supertecken – hon är den kräsnaste av de kräsnaste. Istället bad hon om mera, mera, mera. 
De här barsen är täckta av choklad och innehåller 57% frukt. Bitarna är fyllda med frukt och müsli och har en härlig smak av aprikos eller tranbär. 
 
Nutisal Dry Roasted Cashews Sourcream & Onion
Som jag skrivit förr så är jag inte mycket för nötter. Nu menar jag sitta-och-knapra-på-framför-tvn. I müsli och liknande fungerar de bra, eller i bakverk. Men ja, inte naturella, saltade eller i påse helt enkelt, haha. 
MEN de här – mina gravidhormoner kickade in och jag blev nästan arg på Fredrick för varje nöt han tog – de var alldeles magiska och jag ville inte att de skulle ta slut! Nu höjer jag de här cashewnötterna till skyarna, men de var verkligen supergoda.
De torrostade nötterna är smaksatta med Sourcream & Onion. Nötterna rostas över öppen eld på fabriken i Helsingborg och smaksätts med naturliga kryddor. Smarrigt värre! 
 
Choko (x2)
Den klassiska mjuka kolan Choko är täckt med choklad och kommer nu i ny design tillsammans med den nya smaken Choko Dark. Originalet är ljus choklad och nyheten då av mörk choklad såklart. Båda chokladerna går att köpa i lösvikt. 
Kola och choklad – finns det något godare? 
 
Hoppas ni hittar nya favoriter – det är ju snart lördag! 
 
Kram.

 
I samarbete med Cloetta.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx