Graviduppdatering: bye bye vecka 29! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Graviduppdatering: bye bye vecka 29!

God morgon härliga ni.
 
Jag ska alldeles strax kila iväg till jobbet, men tänkte kika in och önska er en fin dag först 🙂 
Här hemma är det verkligen KAOS med stora bokstäver, men jag är så himla glad när jag ser ett ljus i tunneln. Det här kommer bli perfekt och barnens rum kommer bli ett riktigt lekrum. Så mysigt!
Igår blev det ett besök till frisören efter att mitt hår blivit mer blått än någon annan färg – läckert, jag vet, men inte den färgen jag var ute efter den här gången. Det blev en rejäl avfärgning för att sedan köra på med en mörkare lila. Jag älskar det! Mamma var söt som trodde att avfärgningsfärgen var den som jag skulle ha och skrev att det var superfint när hon fick se bild. Jag hoppas hon gillade den nuvarande mer 😉
 
Hörrni! Det blev ny vecka i torsdags så vi kör en snabb recap på v 29. Tänk att vi nu är i v 30?! Det är ju galet. Vi har fått massa fint till bebisen skickat till oss från Amvina – det måste jag visa er sen. 
  • Vecka 29. Jag är fortfarande trött som en gnu, men mår bra. Dock rätt lättirriterad, men är det någon som har tålamod så är det Fredrick – har jag märkt, haha.
  • Jag behöver kissa hela tiden. Fortfarande.
  • Mina händer blir torra på en sekund – torra som fnöske. 
  • 73% in i tiden har vi kommit och det är nu ungefär 75 dagar kvar till BF (=beräknad födsel)
  • Tjejen i magen är ca 35 cm lång och väger nästan, nästan 1,5 kg. 
  • Jag har stannat av i viktuppgång. Gått upp 11-12 kg nu och har stått still rätt många veckor på den vikten. 
  • Hon är vaken hela tiden. HELA. TIDEN. Men det är ju mysigt – då får jag ju känna av hennes rörelser även när jag är vaken 🙂
  • Nu börjar jag faktiskt tröttna på att vara gravid. Det känns som om man väntar på den tredje för att sedan kunna börja livet på något märkligt sätt. När hon är ute är vi liksom fulltaliga. Det låter kanske märkligt och är rätt svårt att förklara. Jag vill bli pigg igen och stärka upp kroppen för att kunna leka runt som en toka.
  • Häromdagen vaknade jag av halsbränna. Gött. 
  • Vi behöver köpa nya flaskor. Vi har ju flaskor, men har också gjort sönder hålen längst upp för att använda dem till välling till Elise och Julia. 
Nu börjar det dra ihop sig och jag måste åka till jobbet. Hoppas ni får en fin lördag! 
 
Kram.

// Haha, jag måste visa; det var den här färgen mamma trodde att jag skulle ha. Kanske inte är så galet med tanke på att jag valde lila i slutändan? ;D //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx