Lika som bär: Påslakan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lika som bär: Påslakan.

God morgon! 
 
Jag sitter här med en kaffe i högsta hugg – Julia leker och Fredrick cyklar. Elise? Hon sov hos sin mormor inatt 🙂 
Tänkte att det kunde vara dags för nya sängkläder för oss gamlingar här hemma nu när Elise ändå fick sitt Bamse för ett tag sedan. Kom över de här två – hur galet lika är de inte?! Priset – inte lika likt, haha.
 
Kram.
Det till vänster är hittat på Rum21 och till höger hos Ellos (adlink)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx