Sov- och läggningsrutiner för barn & bättre sömn. Tjoho! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sov- och läggningsrutiner för barn & bättre sömn. Tjoho!

I samarbete med Jollyroom.
 
God morgon på er alla veckostartare! 
 
Ibland får jag en sån där rysning av rent välbehag när jag sätter mig här vid datorn. Jag tycker verkligen om att blogga och endorfinerna riktigt dansar runt i kroppen när jag får fota, låta fingrarna springa över tangenterna eller när jag bara får lov till att planera lite inför kommande inlägg. Det är underbart! 
 
Det var längesedan jag satt här – vid köksbordet – med en stor kaffekopp ståendes bredvid mig. Den senaste tiden har många inlägg blivit skrivna i sängen eller soffan, men jag inser att det är här jag trivs bäst. På min köksstol. 
Imorse vaknade jag 8:43 av att telefonen ringde. Hemligt nummer och jag hann inte svara. Vanligtvis brukar jag inte svara på hemliga nummer, men nu blir jag så nyfiken på vem det kan ha varit. Barnmorskan ringer ju visserligen från hemligt nummer och då går nyfikenheten istället över till en svag oro – jag tog ju blodkroppsprover förra veckan – det är väl inget med dem? Usch, nej. Jag hoppas hon ringer tillbaka snart isåfall – annars tar jag för givet att det var en försäljare. 
 
Barnen sover så fruktansvärt bra nuförtiden (peppar peppar!) och jag tror mycket beror på en produkt som vi utvärderar just nu. Utvärderingen är klar först på fredag och då tänkte jag skriva lite mer om den. För oss har det fått Elise att faktiskt gilla det där med att gå och lägga sig och gjort hela sömnprocessen lite roligare. Julia har även fått en nattlampa som spelar härlig musik och lyser upp taket med stjärnor. Tillochmed hos oss som har ca 4 m högt i tak så ser man varenda stjärna superskarpt – det trodde jag faktiskt aldrig. 
Utvilad mamma – pigg mamma! 🙂
 
Idag är det 6 grader här i Göteborg och det får väl ändå räknas som varmt nu när vi är i mitten av februari? Vi ska ta oss ut en stund och sen ska vi flytta på och byta ut vår tv-bänk. Först ska bara skåpen rensas – tjoho .. Haha.
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram.
// Lilla gosan som somnade mitt i mammas städande igår. Hur man nu kan somna då, haha. Nattugglan kommer från Jollyroom. //
 
I samarbete med Jollyroom.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx