Vi har köpt bil! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vi har köpt bil!

Hej! 
 
Åh, vet ni vad vi har gjort?! Ja, det vet ni nog efter att ha läst rubriken, haha, men vi har köpt bil! Jag är så glad och vi är så nöjda med vår nykomling. Ni ska få se fler bilder när vi hunnit knäppa några 🙂 
En SEAT Alhambra blev det och den passar oss som handen i handsken för alla kommande påhitt såsom bilsemester, cykelresor och tippbesök, haha 🙂 
 
Titta på den här läckerbiten som Fredrick kom hem med häromdagen (klänningen alltså! haha!) – visst är den häftig? Tanken är väl egentligen att ha den efter graviditen, men den funkar ju bra nu också. Jag älskar färg, men är rätt kass på att köpa det själv – det blir oftast svart, vitt och grått för min del. Tur att jag har honom! 😉 
 
Nu ligger middagen i magen och Fredrick är iväg för att köpa fler nappar – tycker de försvinner hela tiden och nu hittar vi inte en enda igen .. 
Hoppas ni får en fin kväll! 
 
Kram.

// Klänningen kommer från Vila 🙂 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx