En VPD (= Very Pregnant Day). – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En VPD (= Very Pregnant Day).

Hej på er! 
 
Pust. Idag är verkligen en sån där trött graviddag när man bara vill ligga i sängen precis hela dagen. Jag jobbar dock kvällen så det blir inte mycket vila för den här kroppen 🙂 Luften gick ur mig lite imorse när jag lämnat Elise på förskolan och kom tillbaka hem – jag slängde mig bara på sängen och låg där bra mycket längre än jag brukar göra. Inte likt mig, men så brukar jag inte vara gravid i vecka 31 med 3e barnet varje dag heller 😉 
 
Annars mår jag bra och jag hoppas att ni också gör det! Julia har precis badat och det är dags för hennes tupplur vilken sekund som helst. Vi har bäddat om lite här hemma och packat upp nya saker till lillan i magen – jag kunde helt enkelt inte låta bli! 🙂 <3
Jag jobbar ju som sagt kvällen och ska försöka ägna så mycket tid som möjligt till att bara mysa och gosa med henne och hennes syster när hon kommer hem från förskolan igen. 
Idag var första dagen på länge som Elise inte var ledsen när jag lämnade henne förresten. Fredrick lämnade henne igår och bröt det dåliga mönstret – det gick så bra att han kanske skulle lämna varje dag 😉 Imorse mötte vi de andra i hallen och de gick ut på promenad med en gång – då fanns det ingen tid till gråt. Snälla, snälla – säg att det vänder nu! 
 
Vad gör ni idag? Jobbar ni eller är det någon som också har en sån där VPD som bara vi gravida kan ha? 🙂 
Hoppas att ni får en fin torsdag – snart är det helg! 
 
Stor kram.
// Babygymmet, förvaringshängaren och sängkläderna kommer från Amvina och märket heter Vinter & Bloom och då kollektionen Forest Friends. //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Malin

    Haha känner igen mig på såna dagar! Men jag försöker låta mig själv ha "slappardagar" emellanåt för att tanka energi, och framför allt lyssna på kroppen när den behöver vila 🙂

  2. Jeanette

    Det är min lediga dag idag, sååå skönt. Skriver och läser bloggförsöka göra så inlägg. Får passa på när man har tid över 🙂 Barnen har sportlov, så dem har jag hemma med mig. Mina föräldrar kommer nu på dan också och hälsar på. Behöver ladda batterierna inför 4 dagars jobb from imorgon 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx