Göteborgsmamman

Vad är du glad för idag?

God morgon älskade ni!
 
Ser ni vädret ute?! Säg nu att våren är på väg – det hade varit himla skönt med fler soliga än molniga dagar framöver 🙂
 
Det blir tyvärr lite färre inlägg här de dagar jag jobbar, men jag hoppas ni står ut. Jag ska försöka ta ikapp det nästa vecka! 
Idag jobbar jag fram till 16 och jag kan faktiskt inte låta bli att njuta lite. Lördagar är en av de dagar där det är rätt härligt att sitta där i kassan – se alla människor vara glada, pigga och oftast med ett riktigt glatt festhumör. Det snackas mycket, skämtas och hela stämningen är sådär genomgo!
Så den här dagen blir bra 🙂
 
Inatt sov Elise hos sin farmor och vi fick bilder skickade till oss som visade på hur kul hon hade det med farmor och kusinen. Idag tänker jag därför vara extra tacksam för min släkt och för alla som kommit på köpet med Fredrick 🙂 
Vad är du glad för idag?
 
Hoppas ni får en fin lördag. Ta vara på livet och älskade de runt omkring dig.
 
Stor kram.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.