Älskade mamma. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Älskade mamma.

God morgon solisar! 
 
Tjejerna lever verkligen loppan här hemma och hoppar runt i sina sängar tills båda är alldeles andfådda, haha. Jag smälter verkligen när jag ser dem! 
Fredrick har precis gett sig ut på veckans sista cykeltur och jag gör mig iordning för att om en stund åka iväg till jobbet. Idag hade jag väl gärna varit ledig egentligen, men timmarna kommer gå fort och snart är jag hemma igen 🙂
 
Igår när jag kom hem så möttes jag av en vacker bukett tulpaner ståendes i köket. Mamma hade varit här och lämnat dem under dagen som ett litet grattis till vårt bilköp – älskade mamma! Vid såna tillfällen blir jag lite extra kär i henne – hon gör såna där små saker som man kanske inte tänker på, men som man blir så otroligt glad över. 
Så blommorna står nu i fönstret och blommar för fullt – visst är de vackra? <3
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Loppan i magen lever rövare och rör sig verkligen konstant – hon kanske börjar känna att det snart är dags att komma ut? 🙂 
 
Kram.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons