Kidsoutfit of the day. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kidsoutfit of the day.

God morgon! 
 
Såhär läcker var Elise när hon skulle till förskolan imorse. Jag kunde inte låta bli att smita in på Kappahl när jag såg skyltdockan vara klädd i samma outfit – visst är det gulligt? Dessutom var det 20% på jeans vilket gjorde att de 249:- som hängslebyxorna kostade från början istället blev 199:- – kap! 🙂 
 
Nu ska jag och Julia mysa i hela 5 timmar medan storasyster leker med sin kompisar som hon själv kallar dem. Det är ju semledagen idag – firar du?
 
Kram fina ni. Ha en underbar dag! 

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx