Göteborgsmamman

Mina förlossningsberättelser.

Åh, jag sitter här och längtar tillbaka till förlossningarna jag gått igenom och till den första med Elise – allting var så nytt och man hade inte den blekaste om vad som väntade. Med Julia gick den så himla snabbt och påminde så mycket om när storasyster kom till världen. Jag minns att jag tänkte ”det här kommer jag ihåg, och det här, och det här” hela tiden mellan lustgasinandningarna, haha. Det var mäktigt! 
 
Det känns så konstigt att det här blir den sista, planerade förlossningen. Det känns inte riktigt som om jag fått nog än, men rent barnmässigt så känner jag att 3 räcker gott och väl. Sen har jag ju sagt förut att man ska aldrig säga aldrig och det står jag fast vid – man vet aldrig vad vi får för oss i framtiden 😉 
 
Vill ni läsa min första förlossningsberättelse? 
Isåfall hittar ni del 1, del 2 och del 3 här. 
 
Dela jättegärna med er av era – jag älskar att läsa dem! 🙂 
 
Kram. 

 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Min första förlossning gick så fruktansvärt fort och utan värkpauser, så den var mest bara traumatisk. När de va dags för nummer två gick de ännu fortare, men då va vi beredda så det va en mycket bättre upplevelse. Från 6 cm öppen till bebis på magen på 20 min! 😉

    1. Göteborgsmamman

      Läskigt när det går så fort på första – då tror man ju att allt ska gå i slowmotion. Härligt att den andra gick så fort – då vill man ju bara att det ska vara över, hahaha. Kram <3