Testagram Februari. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Testagram Februari.

I samarbete med Testagram.
 
Hej där! 
 
Häromdagen fick vi hem månadens Testagrambox igen – visst känns det som om jag skriver det hela tiden? Trots att vi prenumererat på den här boxen i ett par månader nu så tycker jag fortfarande att det är lika kul som när vi började 🙂 
 
Här kommer innehållet från februariboxen. 
 
Ajax Max Power
Ett allgöringsmedel som får hemmet att dofta friskt och fräscht. Applicera direkt på ytan eller blanda ut med vatten. Använde denna i skurvattnet och hemmet luktade fantastiskt! Tack vare miljömärkningen EU Ecolabel så blir Ajax Max Power ett klimatsmart alternativ. Kommer i dofterna Waterfall Splash och Lemon Blossom. 
Rek. pris: 29,90:-
 
Mjälloms Tunnbröd Råg
Ett tunt och gott delikatessbröd. Bakat av fullkornsmjölk av råg och vete. Mjälloms Tunnbröd är ett familjeföretag från Höga Kusten där farmor Ruts recept gått i arv i generationer. Ät med smör eller varför inte med en skiva ost?
Rek. pris: 22:-
 
Santa Maria Burrito Mix
En mix som innehåller chilipeppar, rökt paprika, ingefära och spiskummin. Vi blandade vår mix med ett långkok med nötfärs – så gott! Mixen är utan modifierad stärkelse, färgämnen, citronsyra och maltodextrin. Jag säger bara mums! 
Rek. pris: 11,90:-
 
Extra Polar ICE
Sockerfria tuggumin som innehåller Xylitol. Ger en fräsch känsla i munnen och är en riktigt isande nyhet i smaken Polar ICE. Brr! 
Rek. pris: 14,90:-
 
Fisherman’s Friend
En ny härlig, fräsch smak kommer till butikerna i vecka 7 – den här gången kommer Fisherman’s Friend med smak av hallon. En lite mildare variant för dig som gillar friska men fruktiga smaker. Smarriga! 
Rek. pris: 12,90:-
 
SNICKERS Bites
Tror ni jag gillade de här eller?! Perfekt storlek som man inte kan ta en av. Mjuk nougat toppad med rostade jordnötter och karamell, omsluten av choklad. Kan man önska något mer? 
Rek. pris: 23,90:-
 
M&M’s Peanut
Här har ni mitt favoritsemestergodis. Jag vet inte hur många påsar jag äter under varma sommardagar – men tillräckligt många för att de i min närhet ska skratta åt mig och komma ihåg det iallafall, haha. 
Den här sorten är jordnötter med smarrig mjölkchoklad som är omslutet av ett krispight, färgglatt sockerlager. Mmmm! 
Rek. pris: 22,90:-
 
TWIX Bites
Här kommer Snickers Bites konkurrent: en Twix skuren i lika stora bitar och som är en mjuk kola blandat med ett krispigt kex och sedan täckt med choklad. Såå goda! Förresten? KÄX eller TJÄX?
Rek. pris: 23,90:-
 
// I loooove surprises! <3 //
 
I samarbete med Testagram.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons