Cykelmässan, Aktivitus och grekisk mat. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cykelmässan, Aktivitus och grekisk mat.

Hej och god morgon! 
 
Hur mår ni? Jag känner mig sådär lite småtrög i kroppen, men efter lite frukost kommer jag nog komma ikapp jag också 🙂
 
Tack härliga ni för att ni delar med er av hur ni hittade hit, vilka ni är och då även har chansen till att vinna ett blöjpaket. Det är så fint att höra vem som läser och vad ni gör 🙂 
 
Igår tog vi oss bort till Svenska Mässan och till Cykelmässan som äger rum den här helgen. Tjejerna sov och vi tog oss först bort till Aktivitus och Monarktältet för att hälsa och titta hur det gick i deras maxtest-tävling. Jag gjorde mitt löpartest hos dem för ett par år sedan och längtar redan tills jag ska dit igen. Min dröm är att komma ner till 40-44 min på milen inom en ganska snar framtid efter att bebis är ute (utan att vara hysterisk såklart) och att göra såna här tester är verkligen en rejäl sporre för utvecklingen tycker jag 🙂
 
När det närmade sig middag tog Fredrick bilen bort till vår grekiska restaurang och köpte hem kycklingspett med potatis, tsatsiki och sallad – såhåå gott! Jag är verkligen svag för den där grekiska maten. Finns det något godare? 
 
Idag har vi inga planer. Kanske åker vi bort och hälsar på min mormor en stund, men vi får se hur pigg hon är först. Jag vill ju gärna att hon får så mycket tid med sina barnbarnsbarn som möjligt, men det är bättre att välja dagar när hon är lite mer allert och då hon har lättare för att komma ihåg 🙂
 
Vad ska ni göra idag?
 
Kram.
 // En mysig dag på Cykelmässan och med ett fint avslut i form av grekisk mat. Mums! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons