Ny vecka – nya mål. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ny vecka – nya mål.

Hej gullhönor! 
 
Hur mår ni? Idag är det måndag igen och en ny vecka startar. Jag försöker sätta upp mål för varje ny vecka som kommer. Såna där realistiska mål som man mår bra av att uppnå. På sistone har det varit mycket prioriterings-mål för mig; prioritera mer tid med Fredrick, sitta mindre vid datorn under dagarna och istället skjuta jobbet till kvällen, göra minst 2 större utflykter med barnen osv. 
Veckan som kommer nu så har vi rätt mycket inplanerat, men jag har ändå ett uppsatt mål: hålla mig borta från sött tills på lördag. Det har ju blivit mycket godsaker under hela den här graviditeten egentligen och jag måste träna på att kunna vara lite dedikerad och återhållsam när det gäller en-dag-i-veckan igen 🙂 
Så vi börjar den här veckan! Har du några mål?
 
Igår hade vi en mysig dag hos ett par vänner en bit utanför stan. De har byggt hus och ett riktigt drömboende dessutom. Precis vid havet, stort, öppet, ljust och bara alldeles perfekt. SÅ FINT!
Det började snöa ordentligt när vi skulle äta och när vi skulle hem var det ett vitt landskap vi möttes av utanför. Underbart! Så vackert 🙂 
 
Idag har vi inte mycket planer. Eventuellt åka till tippen med ett par grejer, men vi får se. Känns som om det tillkommer saker hela tiden så det är kanske lika bra att vänta.
Vad ska ni göra?
 
 
Kram.

// Barnen lekte så fint hela tiden! Gullungar! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons