Att skämma bort sina barn vs curling. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att skämma bort sina barn vs curling.

God morgon älskade ni! 
 
Hoppas ni mår bra. Jag sitter här och försöker planera kommande dagar med jobb, kalas och kommande resa nästa vecka. Eller, resa och resa – men jag ska åka iväg alldeles själv i 2 dagar för första gången sedan Elise föddes. Jag kommer antagligen börja sakna Fredrick och de små rackarna redan när jag satt mig i bilen, haha. Men det jag ska iväg på är en himla rolig grej och självklart kommer det uppdateras för fullt så att ni kan hänga på 🙂 Fram tills dess: hemlighetsstämplat.
 
Den här dagen började med magknip från Julias sida. Helt plötsligt började hon dra sig undan och ville absolut inte att man bar upp henne eller följde efter. Hon skrek, skrek och skrek för att till slut lyckas bajsa ut det som stoppade upp. Stackars liten. Nu är allt bra igen och hon ligger här och skrattar åt små hoppande grodor som hon fick av mig igår. 
Jag gillar att skämma bort mina barn. Jag älskar det. Jag älskar att få ge dem små presenter, överraska och att hitta på saker som jag vet de älskar – som att baka till exempel. Eller gunga. 
Jag curlar absolut inte tjejerna och tycker inte det går under samma kategori – jag antar att jag är den typiska mamman som tycker om och smälter lite av att se dem alldeles tossiga och överlyckliga när det sträcks fram ett litet paket. 
Hur är ni?
Igår fick Julia små grodor som man trycker på så att de hoppar iväg – små i plast. Vet ni vilka jag menar? Elise fick en Vaiana-docka. Där har ni en film som verkligen fångat henne. Man kan ju se små scener på youtube och där tittar hon om och om och om igen. För henne heter filmen dock Monana och denna Monana fick följa med till dagis imorse för att träffa kompisar. Gullhöna. 
 
Här i Göteborg blåser det storm så vi håller oss nog inomhus idag. Jag behöver få städat här hemma och har redan ställt fram alla rengöringsmedel som krävs. Nu ska dammet bort! 🙂
 
Hoppas ni får en fin lill-lördag.
 
Kram.

 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons