Avdelning 73. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Avdelning 73.

Hej! 
 
Åh, vet ni vad jag gjorde igår? När klockan slog 22 så hoppade vi i säng. Elise var alldeles lagom trött och tog med sin Monana-docka för att bädda ner dem båda i sängen. Då tog jag fram läslampan och en av mina nya böcker – avdelning 73 – för att avverka några kapitel. Den verkar ruggigt bra och jag njöt som bara den. 
Finns det någon bättre typ av trötthet än att somna efter att man läst en stund? Det skulle väl isåfall vara träna-duscha-äta-läsa-sova då. Den där känslan när hjärnan kopplar av är den bästa 🙂 
 
 
Läser du någon bra bok just nu? 
 
Kram.
// Mina bästa bokkap gjordes på bokrean i år. Vi börjar med Avdelning 73! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Härligt att läsa! Jag älskar att läsa men efter 4 år på universitetet så har det inte blivit så mycket som jag egentligen önskat. Har inte varit så sugen på att ta upp ännu en bok när jag måste läsa så himla mycket till skolan tyvärr! Så för min del har det mest blivit på loven de senaste åren 🙂 Kan tipsa om Britt-Marie var här ifall att du vill läsa en riktigt rolig bok! 🙂

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Det förstår jag – man blir lite mätt på det 🙂 Jag kände samma sak, men det är så himla rofyllt på kvällarna tycker jag 🙂 Annars lyssnar jag på ljudböcker också – när jag väljer bort musiken under promenaderna och i köket. Tusen tack för tipset! Kram <3

Annons