DIY: Påskpyssel & påskris. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

DIY: Påskpyssel & påskris.

Hej alla glada.
 
Tänk att det snart är påsk hörrni! Den 15e april är det påskafton och jag har redan fixat påskriset. Precis som med julen vill jag kunna njuta av pyntet så mycket som möjligt innan det är högtidsdags för sen åker det ju ut ganska snabbt 🙂 
I år har vi satt upp påskriset på väggen – både snyggt och praktiskt för oss med småbarn, haha. 
Jag sprayade äggen, men lät baksidan vara vit, sen slog jag in det i papper och med ett tjockare brunt snöre. De vita fjädrarna gick bra ihop med baksidan av äggen och gav ett litet avbrott i det bruna och guldiga.
Jag gillar personligen det där lite rougha och det får gärna vara slarvigt gjort.
 
Har eller ska ni pyssla inför påsken i år? Ni kanske har något att dela med er av? 🙂 
 
Kram.
// Årets påskris 🙂 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Fint och annorlunda! Vi brukar inte pyssla så himla mycket längre då våra barn är 22 och 19, men förr var det mycket mer. Men detta du gjorde var ju en annan typ av pyssel som jag skulle kunna tänka mig.