Graviduppdatering: myror i vecka 33. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Graviduppdatering: myror i vecka 33.

God morgon! 
 
Tycker inte ni att det är ny gravidvecka precis heeeela tiden här på bloggen? Det gör jag! Jo, men visst går dagarna snabbt – speciellt när det är fullt upp här hela tiden – då tycker jag man knappt hinner förstå att man faktiskt har en liten i magen. Nu däremot – nu går det inte att missa …
  • Jag känner mig såååååååå stor. Jag har gått upp 15 kg och det är 5 kg mer än vad jag gått upp tidigare. Så jag känner mig både fysiskt och psykiskt sätt större. 
  • Vi har under 50 dagar kvar till förlossningen – om hon inte kommer tidigare som jag tror. Å andra sidan har jag ju trott att storasystrarna ska komma innan BF. Elise (första) kom 3 dagar över tiden och Julia 10 dagar över tiden. 
  • Det känns som om jag har blåmärken på hela insida mage och så som hon sparkar så är det kanske inte så konstigt? 
  • 83% långt gången är vi. Eller jag? Eller vi? Nåja, 83% av tiden har det gått.
  • Jag har en himla massa åkommor känns det som, haha, men det är värre än det låter – jag mår faktiskt rätt bra. Även om jag har åderbråck, ett jäkla humör (blandat med tårar), ingen ork och myror i benen varje kväll. Inte alls svårt att sova då, hehe.
  • Jag är sällan hungrig, men äter för att jag måste såklart. Jag känner bara att maten alltid står mig upp i halsen, men det släpper ju med förlossningen.
  • Det ilar down under hela tiden – nästan som om hon var halvvägs ute. Har hört att det känns så när bebisarna fixerar sig? 
  • Tänk att det bara är 6 veckor kvar?! Gaaaaah! Om 2 månader – MAX – så har vi en till bebis. En liten, liten tjej. 
Idag har vi inte mycket planerat. Vi ska köpa födelsedagspresent till tjejernas ena kusin inför hennes kalas imorgon. Vad det blir får jag avslöja när presenten är öppnad, men jag har nog ett humm om vad som ska köpas 🙂
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram. 

// Graviduppdatering i vecka 33! <3 //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons