Event med Fru Reinhold och Najell hos Babyproffsen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Event med Fru Reinhold och Najell hos Babyproffsen.

God morgon! 
 
Vi har 3 stora fönster i vårt sovrum och 3 heltäckande gardiner som verkligen gör det bäcksvart där inne. Vet ni vad det bästa med en del dagar är? Att få dra upp dessa och mötas av SOL! Starkt lysande sol som bara tränger sig in och får en att kisa sådär lite extra. Så var det idag och jag kan knappast vara på ett bättre humör. 
Hur mår ni?
 
I helgen skulle egentligen varit min jobbhelg, men det har blivit dags till att ta en paus från extraarbetet och bara fokusera på familjen fram till förlossningen. Jag kände mitt sista pass att det blev lite ansträngt för ryggen och tyckte det var lika bra att njuta och boa hemma lite inför lillans ankomst 🙂 Det ska bli skönt.
Istället står vi och lagar pannkakor här hemma – mums! Hej bra start!
 
Igår var jag på ett fantastiskt frukostevent hos Babyproffsen här i Göteborg. Vi bjöds på underbar frukost från Geteau och det var så roligt att se gamla och nya ansikten igen 🙂
Igår var Jennifer (@frureinhold) och Najell på plats för att visa upp Najells nya OMNI – ett superfint och ergonomiskt bra bärsele. Du kan använda det med barnet inåt- och utåtvändt eller bära barnet på ryggen genom att själv växla mellan dessa olika lägen utan problem. 
OMNI bärsele rekommenderas av International Hip Dyplasia Institute som ett höftvänligt bärsele och tyngden fördelas jämt över dina höfter. 
Även om OMNI ser ut att vara gjord av ett tjockt material så kan man på insidan av tyget se att bärselet har luftfickor och att materialet andas bra.
OMNI rekommenderas för barn mellan 3,5 – 15 kg (nyfödd till ca 3 år) och kommer i 3 lägen:
 
Spädbarnsposition (0-6 månader)
Positionen stöder barnets C-formade rygg och sätter barnets ben i en uppburen benposition som liknar den M-form vi är vana vid
Höftsätesposition (6-36 månader)
Från 6 månader och när barnet kan sitta själv så introduceras detta läge som tar bort all vikt från dina axlar. Man vill fokusera vikten ner till höfterna.
Höftsätesposition Ryggläge (12-36 månader)
Att placera ditt barn i ryggläge innebär maximal avlastning och ger dig möjlighet till att bära ditt barn under en längre tid. 
 
Nu har ju vi en Baby Björn här hemma, men jag är bra sugen på att köpa en OMNI just för att den sitter så skönt, har breda band och den känns lite större och mer stabil vilket gör att vikten verkligen fördelas på kroppen. Tummen upp för Najell helt enkelt 🙂
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! Solen lyser iallafall och det har blivit dags för frukost 🙂
Hoppas ni får en underbar dag! 
 
Kram.

// Tack för en underbar morgon! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons