Göteborgsmamman

Iväg på möte.

God morgon mina sköna! 
 
Jag har lite bråttom och ska iväg på ett möte om ett par minuter. Min syster är påväg hit för att ta barnen och efter det möter jag upp en PR-byrå för att strosa vidare mot kunden vi ska besöka och där ha två möten. Det ska bli himla skoj och tiden får gärna gå fortare! 🙂
 
Igår mös jag och tjejerna med min mamma under förmiddagen. Vi åt pannkakor och lekte innan det var dags att säga hej då. Vi åkte vidare hem till Fredricks föräldrar, men åkte lika snabbt efter att svärmor inte kände sig riktigt hundra. Istället mötte vi upp Fredrick, åt sen lunch på Ove’s Gatukök här i Göteborg och sedan hem för att mysa hela kvällen lång. Det var en härlig dag och solen sken verkligen från morgon till sen kväll. Tror det blev mörkt vid 19:30?! Det är ju underbart! 
 
Nu måste jag verkligen kila! Vi hörs senare <3
 
Kram.
// Gulddrycken! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.