Göteborgsmamman

Liberos startbox.

Hej på er! 
 
När vi väntade Julia så glömde vi hämta ut den, men den här gången fick den inte passera 🙂 
Det här är innehållet i Libero Startboxen som vi hämtade ut häromdagen. Vill du också ha en sån här härlig box så är det bara att registrera sig som gravid på Liberos hemsida. Det är helt gratis och boxen kommer till närmst ICA Maxi Stormarknad. 
Tycker ni att något fattas? Vad isåfall? 🙂 
 
Kram.

// Liberos startbox innehåll. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hämtade ut min startbox i helgen och blev sååå glad för allt som låg i, helt otroligt bra! Dessutom hade Ica butiken där jag hämtade ut den lagt den i en papperspåse och fyllt resten av påsen med saker från butiken. Kändes superlyxigt att få hämta ut en sån! 😀