Göteborgsmamman

1a dagen hos Thule: Active With Kids.

Hej! 
 
Vilken dag vi har haft här på Thule – och den är inte över än! Nu är vi incheckade på Isaberg och jag har fått en stor stuga alldeles för mig själv – vilken lyx! Jag tror absolut att den här platsen kan vara en av de bättre i Sverige och har redan börjat se mig om efter aktiviteter för barnen för att kunna ta med familjen hit någon dag. Det finns en enorm lekplats, skidbacke och en sjö på andra sidan vägen – något säger mig att det döljs lite mer i skogarna så som promenadstråk, MTB-leder och kanske en och annan grillplats. 
 
Jag är ganska seg efter en heldag i fabrik, men att få se hur Thule arbetar bakom väggarna har verkligen varit något utöver de vanliga. Får ni möjligheten så måste ni ta er dit!
Om 40 minuter väntar middagen och klockan 21 kommer Rikard Grip (ni som följt skidorna vet absolut vem detta är! Han är förbundskapten för det svenska landslaget i längdskidor sedan 2010) hit för att prata lite innan det blir dags för oss att runda av. 
 
Imorgon startar vi dagen med frukost vid 8 och när klockan slagit 14 så sätter jag mig i bilen hem till mina älsklingar. Som jag saknar dem redan! 
 
Har ni haft en bra dag? 
 
Stor kram och ha en fin kväll. 

// Jag har inte lagt över bilder från kameran än så de ni ser ovan är lånade från Google sålänge 🙂 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.