Göteborgsmamman

Veckans galna to-do-lista.

God morgon vänner! 
 
Hoppas ni mår bra. Jag sitter här med morgonens kaffekopp och planerar dagen. Fredricks föräldrar är på väg hit för att ta Julia för efter att jag lämnat Elise på förskolan så är jag off to Hillerstorp. Jag ska iväg på ett event/utbildning med Thule i två dagar och ser fram emot det så himla mycket – det ska bli vrålkul! Schemat är verkligen fullspäckat och jag kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag. 
Detta är första gången jag sover utan barnen och jag måste ändå få säga att det känns lite vemodigt. Men ett dygn går snabbt och snart ser jag dem igen! 🙂
 
Den här veckan är verkligen fullspäckad:
Måndag: Möte med PR-byrå och kund
Tisdag: Thule Active With Kids
Onsdag: Thule Active With Kids
Torsdag: Barnmorskan
Fredag: Äntligen fredag och en oplanerad dag än så länge!
 
Vad gör ni i veckan? Hur mår ni som är gravida? Själv spricker jag väl snart! Känner mig så himla gravid, haha. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag.
 
Stor kram.

// Elise sitter och morgonmyser i bebis nya filt nu innan dagis 🙂 5 veckor kvar! Tjohoo! //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.