Göteborgsmamman

God morgon!

God morgon på er! 
 
Hoppas ni mår bra. Jösses vad trött jag var igår kväll efter att Rikard Grip varit här och pratat för oss mellan 21-22. Helt slut! Efter det blev det direkt till sängen och jag somnade snabbt och gott.
 
Onsdag idag och det är en ny dag med Thule-gänget! Jag ska alldeles strax ner och äta frukost med de andra för att sedan kicka igång den här dagen ordentligt vid 08:45. Vi ska ha lite workshops, lunch och recap på de här två dagarna innan vi sätter oss i bilarna för att åka hem igen. 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen. Nu kurrar nämligen magen ordentligt och det är dags för lite hotellfrukost 🙂
 
Kram på er och ha en fin dag!

// Det var så intressant att höra mer om Rikard Grips tänk bakom hans coaching och när Eva Nyström berättade om sina VM-, SM- och EM-guld hit och dit så tror jag många tappade hakan. Vilken kvinna! Och så fruktansvärt rolig! //
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.