Göteborgsmamman

Sista dagen hos Thule: Active With Kids.

God morgon solstrålar! 
 
Igår var jag inte vidare kaxig när jag kom hem – såå trött och det höll verkligen i sig hela eftermiddagen och inpå kvällen. När klockan slog 21 kände jag att jag gjort mitt och gick till sängs. Idag känner jag mig nästan bakfull av all sömn, men det ska nog de här två barnen råda bot på, haha. Om en liten stund är det dags för frukost och sen bär det av till förskolan. Efter lunch ska jag och Julia till min barnmorska för en vanlig kontroll och sedan är är det dags att hämta syster igen. De där 5 timmarna på förskolan går verkligen fort! 
 
Vad ska ni göra idag? Det känns verkligen som om den här lilla tjejen i magen är på väg ut vissa dagar och nu när jag sov borta så vaknade jag av riktiga ilningar ner mot magen och det gjorde faktiskt lite ont när det tryckte nedåt. Någon som känner igen det? Jag hade varken så med Elise eller Julia så jag börjar ju undra. Vi är halvvägs in i vecka 35 den här veckan så att jag känner något kanske inte är så konstigt, haha. 
 
Nu kommer de sista bilderna från min resa – jag lovar! Tusen tack till Magdalena som tog med mig som sin plus one – den här resan kommer jag aldrig glömma!
 
Stor kram till er och ha en fin dag!

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.