Göteborgsmamman

Slempropp, förvärkar och en förhoppning om att det äntligen skulle vara på gång.

I samarbete med Jollyroom.
 
God morgon härliga ni! 
 
Hur mår ni? 
Här droppar regnet sakta utanför, men vi mår bra ändå. Jag är fortfarande lite nervös, men mår ändå bra och kanske bättre än igår om man får säga så. Nu ska ni få höra.
 
När klockan slagit 10 så hade vi ätit frukost och hunnit leka en bra stund. Jag kände att det började krypa i kroppen på mig och ville att barnen skulle få komma ut, men det var verkligen grått och regnigt utanför. Ni vet, så att man måste tända inomhus för att de grå molnen gör det så mörkt. Precis så. 
Men ingen har väl dött av lite regn tänkte jag och vi drog på oss varma kläder och regnseten utanför. Jag köpte en mörkblå regnjacka för 2-3 år sedan och det finns nog faktiskt ingen jacka jag använt så mycket som den. Ett tecken på att man är förälder kanske 😉 haha. 
Vi knatade ut och lekte i någon timme innan det var dags för lunch. Tjejerna var alldeles lyriska ute och hoppade i alla vattenpölar de fick syn på och gärna de som var extra djupa. Det var underbart att se!
 
När det närmade sig eftermiddag känner jag hur det börjar ila på ordentligt nedtill och allt eftersom middagen nalkas så blir det värre och värre. Vid 17-tiden kommer även värk i ländryggen och jag känner mig trött. Jag är även rätt säker på att delar av slemproppen lossnade vid lunch, men det kan den ju göra ett par veckor innan förlossning utan att det skulle betyda särskilt mycket har jag hört. Så det la jag inte någon större vikt vid. Men ändå.
 
Såhär höll det på hela kvällen. Vi åt vår tacos, smaskade i oss godis och lite glass innan det var läggdags vid 22:30. Jag trodde verkligen att jag skulle vakna inatt, men istället steg jag upp vid 07 imorse – utvilad och full av energi! 
En del av mig blev lite nervös igår. En del av mig tänkte att ”nej, inte nu! Jag har inte nog med energi”, haha – men en del kände sig ändå sjukt redo för det här. Nu vill jag ha ut den här lill-tösen!
 
Dags för lördag. Hoppas ni får en fin första dag på helgen! 
 
Kram. 

// Tacos-fredag! Någon mer som åt just tacos igår? 🙂
Regnkläderna kommer från Jollyroom och just nu är det extra bra pris på dem. Elises rosa hittar ni här och Julias lila här. //
 
I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.