Bruten tå? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bruten tå?

God morgon.
 
Jösses. Här hemma är det fullt ös. Vi var och besökte min pappa igår och på en hundradels sekund gick Julia från 0 till 100. Hon fick feber, blev alldeles hängig och inte alls sitt glada vanliga jag. Hon fick en ipren, somnade i min famn och när hon slog upp ögonen igen så åkte vi hemåt. Innan läggning fick hon en till ipren, men när hon vaknade 8:30 imorse så var hon fortfarande varm. 
Häromdagen tappade hon en leksak på sin tå och igår blossade den upp rejält – utan att ens ha sett påverkad ut förut. Det blir därför en sväng till akuten idag för att se så att inte denna feber och låghet hänger ihop med den stackars tån på något sätt. 
 
Hos pappa fick vi iallafall grillat för andra gången i år och hade i övrigt en väldigt mysig eftermiddag. Elise var i extas och hoppade studsmatta, lekte med hundarna och var på ett sprudlande humör. Synd att syster inte kunde vara med på allt det roliga. 
 
Nu sticker vi – håll gärna en extra tumme för oss idag. 
 
Kram.

// TIPS! Nya B&J med salted caramel – sååå god!! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx