Sjukhusbesök, pizzakväll och en ny vecka! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sjukhusbesök, pizzakväll och en ny vecka!

God morgon hjärtan! 
 
Hoppas ni mår bra där ute. Idag är det måndag och en ny vecka väntar. Har ni något roligt planerat?
Fredrick åker iväg till helgen så vi ska försöka trycka in så mycket familjetid som möjligt mellan jobb och andra påhitt. 
 
Dagen igår blev väl inte riktigt som planerat, men vad gör väl det egentligen. Julia blev ju krasslig under lördagskvällen och när söndagmorgonen kom hade hon fortfarande feber så vi tog upp henne till Östra Sjukhuset för att besöka barnakuten. Hon satt verkligen som ett ljus i mitt knä under den långa väntan och till slut blev det vår tur. Sköterskan tog tempen (som då var stabil) och efter en stund kom läkaren in. Han sa att hon fått en inflammation i tån som börjat krypa upp i foten och vi blev hemskickade med en 10-dagars antibiotikakur som nu ska tas 3 gånger/dag. Hon kräktes av den första gången, men nu lägger vi istället i den i välling och mjölk eftersom hon inte är speciellt förtjust i den klassiska saften. Innan vi åkte stack de även henne i fingret för att kolla värderna. Något höga, men inget allvarligt. Skönt!
 
Efter sjukhusbesöket hämtade vi upp Elise och Fredrick för att sedan åka vidare hem till min syster och mysa med hemmagjord pizza. Ett bra avslut på en lite längre dag 🙂
 
Idag är båda tjejerna hemma med mig och vid lunch ska vi iväg och luncha med min samarbetspartner Amvina. Det ska bli så himla kul att träffa dem! 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
Dags för frukost och kaffe – mmmmm…! Så kaffesugen!
 
Kram. 

// Mysig eftermiddag <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx