Sluta med napp & nappbarn. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sluta med napp & nappbarn.

Hej! 
 
Julia är ganska exakt 1 år och 4 månader. Adderar vi ett par månader så är hon lika gammal som Elise var när hon slutade med napp. Och mycket kan ju hända – eller inte hända – på ett par månader, men jag tänker mycket på Julias förhållande till hennes nappar. Hon blir verkligen så himla ledsen när man tar den ifrån henne och hon känns så otroligt beroende av den. 
Som sagt – hon måste inte sluta med napp nu, eller om ett litet tag och självklart behöver hon inte sluta med napp bara för att storasyster gjorde det vid en viss ålder. Men hon har den jämt och jag vet inte om det är något man ska börja jobba med lite redan nu?
Som sagt – hon behöver verkligen inte sluta med den nu. Det är ju hennes trygghet och jag tycker hon ska få ha den så länge hon behöver. 
Det hade dock varit väldigt intressant att få höra era historier. När slutade era med napp? Har de slutat? Hur slutade de? 
Ja, en liten nappdiskussion helt enkelt – av ren nyfikenhet 🙂 
 
Give me what you’ve got! 
 
Kram. 
// Mammas lilla napptjej <3 //
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. adam

    Det kan vara bra med ett snabbt slut, ge bort den till tomten eller katten på skansen, de är ju så adaptiva barnen och glömmer fort. Vist jobbigt i 1-2 dagar men ska man försöka trappa ner bli de många små krig

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx