5 filmtips. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

5 filmtips.

Hej på er! 
 
Lördagskväll och vad passar inte då bättre än lite filmtips? 
De här filmerna har vi plöjt på sistone och alla går att hitta på Viaplay (inget samarbete 🙂) – enkelt för alla att se dem då tänker jag!
Alla filmerna är verkligen så himla bra, även om favoriten är The Choice för tillfället – oj, vad jag bölade! Haha. 
 
Hoppas ni får en fin lördag! 
 
 
Från Nicholas Sparks, författare till bästsäljare som The Notebook och Safe Haven, kommer den här hjärtevärmande berättelsen om hur långt vi är villiga att gå för att hålla hoppet om kärlek vid liv.
 

Sisters
 
Berättelsen om två systrar som tappat kontakten men som tvingas tillbaka till sitt föräldrahem för att röja upp i sina flickrum innan föräldrarna säljer huset. Med målet att återuppleva sina forna glansdagar bestämmer de sig för att ordna en sista fest för sina klasskompisar från high school.
 
 
Dr Bennet Omalu upptäcker sanningen om hjärnskador hos fotbollsspelare som regelbundet utsätts för hjärnskakningar under matcher och träningspass. Omalus leds in i en farlig kamp mot en av världens mäktigaste och mest omtyckta institutioner – NFL.
 
 
Efter att den brittiska premiärministern plötsligt avlider under mystiska omständigheter, samlas alla ledare för den fria världen för att närvara vid hans begravning. Vad som verkar vara den mest skyddade tillställningen någonsin förvandlas plötsligt till en kupp för att mörda världens mäktigaste ledare medan samtidigt som man sprider kaos i London.
 
 
 
Hur långt skulle du gå för en befordran? Lucy Hill klättrar snabbt uppför affärsvärldens gyllene karriärstege och när ett stort uppdrag erbjuds ser Lucy möjligheten till att avancera ytterligare. Men massavskedanden i en liten vinterpinad byhåla i Minnesota är ingen lätt uppgift. Och snart upptäcker Lucy helt nya sidor av sig själv!
 
Kram.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx