Gårdagens mat. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gårdagens mat.

Hej! 
 
Vad ska ni äta ikväll? För oss här hemma blir det svårt att slå gårdagens middag, men kanske hade sushi varit gott att äta nu när Fredrick ändå inte är hemma? 🙂
 
Vad ska ni äta? 
 
Kram.

// Mmmm, mat! <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Mumsigt! Här blev det laxpasta till middag, en av mina favoriter 🙂 Till efterrätt coca cola och Haribos fruktnappar som jag fått dille på senaste veckorna haha! Undrar om det har med graviditeten att göra kanske, för sånt godis har inte varit någon större favorit tidigare!

  1. goteborgsmamman
   Göteborgsmamman

   Åh, jag älskar laxpasta! Så synd att sambon inte äter fisk bara, haha. Hahahhaa, jag blev också sugen på något sånt där märkligt godis häromveckan. Och det jag vanligtvis äter mest av valde jag bort? Vad händer egentligen? Haha. Kram <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx